Thursday, 21 February 2013

Nak Buat Event Untuk Blogger Sarawakian Tapi . . .

Salam Sejahtera !!

Tadi dekat facebook ada tengok event untu blogger . . Camping tue !! Mai suke tapi sayang bcoz Mai now kat Kuching + tiket mahal lah nak fly ke sana . . Jeles pulak Mai . . 

Then , blogger irwan alessa bagi cadangan suruh Mai buat event untuk blogger kat Sarawak pula . . Boleh ke blogger newbie nie buat event ?? Ada ke yang nak join ?? Macam-2 persoalan negatif timbul . .

Banyak aktiviti yang dapat di lakukan kat sini (Kuching) tapi ada masa ke dorang nak join ?? 

Soalan lagi !! Hurmm !! 

Korang !! Any suggestion pleaseeeee :) Escially blogger Sarawakian :)

End !!