Monday, 11 February 2013

Nak Mailey Join Segmen @ GA ?? Boleh tapi . . .

Salam Sejahtera !!

Mesti ramai yang bercuti sekarang kan ?? Mai pun in holiday mood dekat kampung . . 

Okay , lately nie ramai yang tag Mai untuk join GA @ Segmen . . Mai akan join tapi dengan syarat . . Mai tak tengok hadiah nya tapi Mai tengok ::

Follower Widget ::

Haa !! Nie benda pertama yang Mai akan cari sebelum Mai join any Contest, Segmen @ GA . . Sekiranya Mai tak jumpa & Mai tengok ada button follow kat atas blog tue , awal-2 Mai tekan pangkah . . Serius !! Mai memang tak suka dengan benda tue . . Nak blog Mesra pembaca tapi letak button tue . . Korang cuba tengok blogger yang otai tue , tak ada pun dorang letak button follower tue . . Contoh Lyssa , Ben Ashaari & other blogger . . Dorang letak follower widget tau !! Don't worry , tak membazir pun ruang sidebar korang tue ek !!

Sponser yang terlalu RAMAI ::

Tengok GA @ Segmen macam best tapi sekali tengok sponser dia , MAK OI !! Err Mai tak berapa suka yang banyak-2 sponser . . Penat nak buka semua blog sponser tau . . Lepas tue , nak buka fan page sponser pula . . Lepas tue , nak follow twitter sponser pula . . Kalo ada iklan pulak , nak kena tunggu loading lagi . . ANNOYING betul der !! Nasib kalo terkena blog sponser yang ringan so cepat lah loading . . Kalo dapat yang berat , zzzzz sempat lagi Mai pegi masak sementara nak tunggu loading tue tau !!

Lagu dalam blog ::

Buka blog owner , ada lagu . . Buka semua blog sponser , err bercampur aduk lagu tue !! Last-2 bagi silent je lappy nie !! Rimas juga Mai dengar lagu-2 tue . . Pening kepala dengar . . TAKE A NOTE okay !! Tak semua blogger suka dengar lagu kat dalam blog . . Termasuk Mailey Jayley . . Blogger yang dari Sarawak nie . . 

Tagging ::

Kalau tag sorang @ dua tak pe lagi tapi ada yang sampai 5 orang tue !! Over tol korang ek !! Nak ramai join tapi jangan lah minta orang tag banyak-2 . . Mai tak suka tau tag banyak-2 tau !! Mai nie ikot mood , kalo terlebih rajin , bukan 5 tapi 10 @ 20 orang Mai tag . . Kalo mood malas dah datang , sorang pun Mai tak tag . . Terserah lah kalo owner tue nak batalkan Mai . .

Memilih ?? Bukan lah tapi ini untuk kebaikan jugak tau . . Maaflah ek kalo korang terasa ek ! Ini cuma pendapat Mai jak . . Renung-2kan ek !!

End !!

nota butterfly :: main dengan adik sedara jap !! dah pandai jalan dia !! tak mao di dokong suda !!