Monday, 14 January 2013

Tak Semua Nya Tipu

Salam Sejahtera ! 

Sebelum tue , jom terjah entry Paly nie jap :: Paly 

Kenapa dengan entry tue ?? Okay entry Mai nie ada kena mengena dengan entry Paly tue . . 

Mai bukan nak kata yang semua testimoni kat Facebook @ Website betul lah . . Sebab kita sendiri dapat menilai nya . . Nak2 lagi yang minta no akaun korang kan . . Jangan kata korang , Mai pun tak nak . . 

Mai ada join something nie . . Maaf sebab Mai memang tak dapat nak bagi tau nama . .  Korang mesti pernah dengar M.L.M kan . . Sape yang x tau kan . . Sekarang nie dah femes kot . . 

Mula-mula Mai join , Mai just bayar RM800 je . . Memang lah x percaya sebab duit tue ! Kalau kena tipu , menangis darah pun belum tentu duit tue datang balik . . Tapi dengan kata2 semangat dari Leader Mai yang same gila2 & nakal macam Mai , Mai join . . 

First month memang lah income ciput je . . Series memang ciput . .Rasa menyesal pun ada tau . . Tapi bila Mai rajin kan diri , jumpa orang sampai lewat pagi , meeting sana sini = hasil nya, income sungguh di luar jangkaan . . hehe ! !

Nanti bila Mai dah dapat kebenaran dari leader untuk post about **** , Mai akan post okay . .

Akhir kata "TEPUK DADA & TANYA SELERA" . . 

End !