Monday, 14 January 2013

Mr. Ted Saya Dah Daftar Rebat RM200

Salam Sejahtera !

Kebosanan melanda ku ! Hadoi ! Apa nak buat nie . . Nak daftarkan diri untuk Rebat RM200 , tak dapat sebab belum cukup umur lagi . . 

Pingggg ! ! Menyala mentol kat atas kepala Mai . . Teringat Mr. Ted Mai ada suruh Mai daftarkan untuk Rebat RM200 tue (actually , Mai yang beria sangat nak daftar kan) 

Buka www.skmm.gov.my & isi lah borang apa yang patut . . (dah rasa macam pekerja kat JPN je tolong daftarkan nie) . . 

Finally ! !


Mr. Ted Mai dah selamat di daftarkan ! (macam pelik je bunyi ny) 

Series jeles der ! Now dia dah ada hp baru yang berharga RM600 ++ kalo tak silap . . Blackberry dia dulu hilang . . Ntah macam mana boleh hilang sebab dia nie cuai jugak ! 

Penah Mai merajok dengan dia sebab Mai call dia banyak kali sampai terpaksa call rumah dia . . Mai tanya "kol banyak kali tp tak jawab !" Sekali dia jawab "sorry syg . . hp abg tertinggal kat dalam raga moto" Perrgghh ! Pelupa betul lah ! 1 hari suntuk Mai membebel + merajok dengan dia . . 

Macam alasan yang dia bagi sampai kadang2 Mai senyum sendiri tau . . Sebab Mai tau Mr. Ted Mai nie pelik sikit lah . . Penah tak bf korang tengok lappy secara terbalik ?? NEVER rite ?? Tapi dia buat tau . . Penah tak bf korang makan meggi campur dengan susu ?? NEVER rite?? Tapi dia dah buat . . Kepelikan dia buat Mai sentiasa hepy . . 

Antara alasan bila Mai call banyak kali tapi tak di jawab ::
  • "sorry syg, hp abg bawah bantal"
  • "sorry syg, hp abg jatuh bawah katil"
  • "sorry syg, abg terbaring atas hp" 
Pelik kan . . Kalo Mai merajok , macam2 cara dia buat . . Penah sekali Mai merajok & dia pujuk Mai dengan sent gambar dia pakai bunny ear . . So weird ! ! 

Apa2 pun . . Itulah Mr. Ted Mai . . ! ! 



Atas tue pic masa dia zaman muda . . (macamlah dah tua sekarang) Guest what , every day badan dia makin membesar . . 



See ?? Makin membesar kan ?? Agak nya bilah badan dia nak stop membesar :P . . 

Hehe ! ! That it ! Jangan tenung lama2 . . Tak hensem pun ! TAPI DIA ROMANTIK tau :P

End !

nota butterfly :: 1437 abg ! ! (macam lah dia baca kan)