Tuesday, 15 January 2013

Hadoi ! Pasrah Mai Macam Nie -_-"

Salam Sejahtera . . 

Kenapa tibe2 pasrah lak ?? Putus cinta ke ?? BUKAN lah ! ! 

Buka blog > tengok follower dah 300 > klik image nak pegi blog dia > sekali kuar ::


Macam mana Mai nak terjah ! ! Link blog dia TAK ADA ! !

Hari tue follower ke 200 . . nie yang ke 300 pulak ??

Suka sangat private kan link blog tue ! ! Macam mana lah nie ??

Baru pasang niat nak follow & nak review tapi begini lah jadi nya !

Sayang oi ! Jangan lah private sangat ek . . :(

Tapi check shoutbox ada message cakap dia follower ke 300 jugak . . Nama dia awan putih . . Kebetulan ada link blog dia kat site yang CIK LEYA kita tue join . . 

Dok selidik2 tadi , gambar lain pulak . . + nama google profile pun lain . . X pelah !

GOOD ! Dengan automatik nya CIK AWAN PUTIH jadi follower ke 300 . . 

End !

nota butterfly :: inilah penyebab kenapa Mai malas nak follow . . x ada link blog !