Friday, 28 December 2012

Special Review : Sponser GA Mailey

Salam Sejahtera korang !

Hari nie Mai nak review blog-blog sponser yang menye-ponser 1st GA Mai . . Baik tol hati dorang . . Hadiah yang dorang sponser pun GEMPAK beb ! ! Mai pun jelez tau ! ! Untung korang tua nt bila GA Mai dah start nanti . . 

Apa hadiah nya ? SECRET ! Nanti GA Mai dah start korang tau lah ek :p

First Sponser :

Jom Skod ! ! Klik Banner :)

Nama sponser yang pertama nie adalah Myrah tau . . Myrah baru berumur 15 yo tau . . Blog Myrah nie bertemakan Pink White tau . . Background dia star polka dot . . Yang paling penting , Myrah nie peminat ONE DIRECTION tau . . Mai pun minat jugak tp lagu dorang je la . .

Second Sponser :

Jom Skodeng ! Klik Banner :)
 
Pemilik blog nie adalah Nor Hayati . . Kak Nor nie isteri orang tau (sweeetttt!) Mai bila lah nak kawen nie . . Tunggu GulaKapas Mai dapat keja dulu sebab sama2 belajar . . EHEM ! Blog Kak Nor nie pun bertemakan pink white . . Cumel ! ! 

Third Sponser :

Jom Skodeng ! Klik Banner :)
Alolo cumel nya adik nie dduk kt situ :) ! Tuan punya blog nie bernama Maizatul Nirirwane . . Tahun depan SPM candidate ye dek ? Gud luck tau adik ! Blog adik nie pun bertemakan pink white . . Simple & cepat je loading blog adik nie . . Blog adik nie baru je lepas di review . . 

Fourth Sponser :

Jom Skodeng ! Klik Banner :)
"Ingat hijau, Ingat Cik Tyra Lee" Haa tue lah tag line Tyra . . Tyra nie sama umur dengan Mai . . Tyra nie asal orang Kuantan tau . . Bila lah Mai nak pegi sana ek ?! Blog Tyra nie bertemakan hijau peach tau . . Sweet je pic Tyra kat header tue kan . . Lain daripada yang lain header dia tue . . 

Fifth Sponser :

Jom Skodeng ! Klik Banner :)
Eh ?! Dah bertukar header Amira nie ek . . Blog Kpop Fan @ Wife Minho nie bernama Amira Zainal . . Amira nie mmg peminat Minho habis lah . . Blog Amira nie bertemakan pink white jugak lah . . Ehek ! ! Go Kpop Go :p

Okay . . itulah semua sponser yang sponser GA Mai nanti . . Jum terjah okay :)

End !