Monday, 24 December 2012

Not in MOOD :(

Salam Sejahtera korang !

Firstly Mai nak minta maaf kepada sesiapa yang dah TAG Mai join GA @ Segmen tpi Mai tak join pun . . Bukan x nak join tapi sekarang line tenet Mai betul2 slow . . Nak loading page yang berat2 mmg mengambil masa yang lama ..

As korang tau Mai sekarang ada kat kampung so line betul2 macam gampang  ! ! ! Nak buka satu page pun kena refresh banyak kali . . Hm MAAF YA KAWAN !

Nanti kalau line dah okay, Mai akan join  GA & Segmen yang korang tag kat Mai tue okay ?!

Hm BW segmen yang Mai follow pun x dapat sebab line jgk lah . . 

ONCE AGAIN, I'M REALLY SORRY ?! :(

End !