Sunday, 23 June 2013

I'm NOT . . . . .

Salam Sejahtera !


Korang buat apa tue ek ?? Okay tajuk entry tu macam tergantung je kan . . Cuba korang teka apa sambungan ayat tu ??

Ahaaa! Salah ~ Sebenarnya, I'm NOT Muslim :) 

Mai baca balik komen-2 yang dekat entry >INI< , mesti ramai yang salah sangka Mai nie Islam kan ?? No . . Mai bukan Islam . . Bukan tue je sebab dekat entry lain pun ada yang bagi salam kat Mai . . Mai tak marah pun tapi just Mai nak bagi tahu yang Mai bukan Islam . . Mai takut korang terasa nanti sebab Mai tak jawab salam korang tu . . 

Rasanya ada yang dah tahu tapi maybe yang baru kenal Mai tu, belum tahu kan so tak apa . . 

Okay! Itu je untuk kali ini . . Sekian entry merepek Mai :p

End!