Wednesday, 26 June 2013

I Love My Fat :)

Salam Sejahtera!!


Korang cuba teka Mai yang mana satu dalam gambar atas tu ?? Kalau korang betul, mesti korang kata Mai gemuk dalam gambar tu . . 

Ehheee!! Mai dah berisi sekarang . . Mai pernah simpan hajat nak kurus balik macam zaman sekolah dulu tapi atas kesedaran diri ini *perrgghh ayat* Mai terima lemak-lemak Mai ini seadanya . . 


Bukan mengalah tapi kawan-kawan & si pun kata Mai cute bila macam nie . . Bukan sebab pujian tapi Mai rasa pun Mai selesa macam nie . . Even baju-baju Mai macam tak muat tapi still boleh pakai . . Mai akan beli baju sebulan sekali je . . Jimat tak ?? so dalam setahun, Mai shopping baju seluar 12 kali je . . Ehee! 

So kepada yang berbadan besar tu, jangan malu bila orang kutuk gemuk tau . . Love your fat! Gemuk itu comel tau . . Plus, most lelaki suka perempuan tembam, berisi & berbadan besar :) Think positive okay! Bukan sebab sedap di peluk tapi kecomelan terserlah tau . . So tak perlu nak ikat perut & diet okay . . Lelaki yang mengubah korang adalah lelaki yang tak jujur . . Lelaki yang jujur adalah lelaki yang menerima korang seadanya tau :)

BUT! If korang dah di tahap obesity, haa tu memang kena turunkan berat badan lah . . Tak bagus untuk kesihatan :) Mai gemuk sebab Mai makan nie ::


Dady dah bising sebab makan ayam saja . . So now Mai balance kan makan ayam kurang & lebihkan sayur . . Mumy pun suruh joging tapi Mai malas . . So cara terbaik is tukar cara pemakanan Mai . . Untuk kesihatan juga . . Nanti banyak kolesterol dalam badan . . Ehee!

So, LOVE YOUR FAT!!

End!