Thursday, 16 May 2013

Phheewww ! Berhabuk Blog Mailey Jayley

Salam Sejahtera !! 



Korang sehat ?? Kalo x sehat, pergi la klinik @ makan ubat tau :) . . Mai x berapa sehat sangat lah . . Demam sikit sebab cuaca kat Kuching nie berubah-2 . . 

Dah lama Mai x update blog . . Mai x ada idea nak taip apa . . Semester nie Mai betul-2 sibuk . . Kelas pagi sampai petang . . Kalo x pagi je , mesti petang je . . Paling malas bila kelas petang . . Mengantuk betul . . 

Eheee ~ Mai sekarang dah ada channel YouTube sendiri tau . . Baru ada 6 video dalam tue . . 


Haa ~ tue link channel Mai . . X best pun . . Ehee kalo rajin, jenguk-2 lah ek :) 


Haa ! Tue video introduction channel Mai . . Okay lah, sampai kat sini je ek :) 

Btw, TQ tue follower Mai yang ke 777 . . hakhakk !! Tapi sayang sebab x dapat jejak . . Link x ada . . Ehee ~

End !