Sunday, 5 May 2013

Apa Yang Dorang Cari Kat Blog Mailey ??

Salam Sejahtera !!

Dah lama Mai tak check apa yang dorang cari kat blog Mai . . So, hari nie Mai free so Mai nak tengok . . So, here is it ::

This Week ::


This Month ::

All Time ::

Okay ! Pelik-2 yang korang search kt blog Mai nie . . Serius pelik . . Ada entry yang Mai memang ada buat tapi bila sampai entry yang pelik-2 macam adik angkat lesbian tue x ada lah kot ~ & now Mai nak tengok keyword pulak ::




OMG !! Errr ~ Main datang bulan ?? Cara pengkid main ?? Hisap what ?? Err ~ Dahsyat gila ! Mai belum hilang waras nak post entry benda macam tue lah . . Terbaik lah korang kan sebab penuhkan blog Mai dengan keyword yang kotor . . 

Btw, "Cara nak pikat lelaki hensem" ?? Cik kak oi ! Lelaki hensem je ke kamu nak ?? Perlu ke kita nak lelaki hensem je ?? Kalo setakat nak couple dengan lelaki hensem pastu kawen dengan lelaki hensem, bagus x payah !! Konon nak show off laki korang hensem lah kan ~ Blah laa ~

Now Mai nak show dari mana datang nya view blog Mai nie ::


Majoriti view blog Mai datang dari Malaysia . . 43 view datang dari US . . Perrgghh !! Dah ke US blog Mai . . Selain tue ID , SG , PK , dan IL . . Psstt !! Negara mana tue ?? Ehee !! Btw, TQ viewer from US !! Even 43 je tapi bangga kejap . . 

Okay, tue je Mai nak kongsi ~ Blog korang mesti lagi best kan ?? ehee !! okay !

End !