Sunday, 10 February 2013

Trip To Kampung !! (entry bergambar)

Salam Sejahtera !!

Peeggghhh !! Hanya Tuhan je tau kepenatan yang Mai rasa walaupun cume 1 jam 45 minit . . 

 Now , jum tengok pic yang sempat Mai snap . .

tiket bas Mai

Mai punya jadual bas . .

keadaan Kuching Central
Haa !! Yang nie lah bas yang Mai naik . . Mai panggil bas nie bas semut sbb cermin bas tue macam sesungut semut kan :)


Muka nie muka bosan tau . . Driver bas tue lambat sangat . .


Haa !! Nie Mai dah dalam bas tapi belum jalan lagi . .

Nie antara bas yang ada :)


 Nie bas Mai selalu naik dulu tapi saja je nak tukar mood pulak :)


Dah jalan :)


Driver bas tue pasang lagu Wali Band . . Mai pun layan je la . .


Santai giler bro nie . . Mai paling pantang kalo orang buat kaki macam tue tau . . Gggrrr !!


Haaaa !! Rupanya pompuan nie satu bahasa dengan Mai . . Jejak kasih Mai dalam bas nie . .

Sebelum sampai Lundu, bas nie singgah kat Bau jap . . Amek penumpang kat situ :)

Finally !! Sampai jugak . . Nie gambar Mai dalam kereta aunty Mai !!

Now Mai sedang menghayati minuman @ Ice Pop yang kakak sedara Mai buat ::


Sedapppp !! Papermint Carrot !! Siap ada cokelat lagi tau :)

Nak ?? Beli sendiri :P

End !!