Monday, 4 February 2013

Parcel Dah Sampai !!

Salam Sejahtera !!

First of all , TQ kak Zara !!

Okay !!

Biar gambar bercerita ::

Dari pagi tadi Mai tunggu abg posmen datang . . Tapi tak ada pun . .

 Maybe belum kot . . Esok kot . . Macam-2 bermain kat fikiran . . 

Lepas tue tengah makan , tiba-2 kawan cakap "Mai , tue post kamu!" (buat mata the rock jap) Dalam hati "bila masa aku ada pejabat post?" Then . kawan tunjuk kat luar . . 

Buat muka surprise macam nie ::


"Yeayyy !! Parcel dah sampai !!" Mai cakap sambil mulut mengunyah nie . . 

"Cik Mai**** Jayley ?" Abg posmen tue cakap . . "Ye saya. . " Mai jawab . . Nak senyum tapi mulut penuh nasi lagi nie . . 

"Tulis nama, ic & sain" kata abg posmen tue . . Mai pun tulis cepat-2 . . Excited nak tengok hadiah tue !!

Lepas tue , Mai terus lari masuk rumah sambil show kat Nurul . . 

Okay !! Jum tengok gambar ::

Hijau balutan tau !!
 

 Sorry !! Sensor nama betul Mai . . Hanya kak Zara je tau :)


 Buka punya buka , akhirnya . . !!
 Yang warna biru tue is duit lebih . . Masa Mai bank in kan duit , terlebih bank in kan so kak Zara pulangkan balik . . 

 Yeayyy !! cantik-2 !! Mai suka !! TQ kak Zara . . 

Kalau korang nak, boleh tempah kat >http://blueyarns.blogspot.com/

Tak rugi tau kalau korang tempah !! Amat berpuas hati !! 

End !!

nota butterfly :: tak sabar nak bagi kat Nurul . . tadi dok show kotak je :)