Thursday, 7 February 2013

I hate Flu + Cough !!

Salam Sejahtera !!

Errr !! Aaaaaaaacccccchhhhuuuummmm !! 

Ehee !! Excuse me !! Terbersin pulak . . 

Bulan nie memang bulan sakit Mai . . Pakej penyakit nie datang . . 

Tengah-2 Mai datang bulan  , batuk + seselma pun join sekali menapak kat badan Mai . . 

Peeerrrggghhh !! Sampai merah hidung Mai sebab picit hidung . . Baru buang hingus , tibe-2 rasa ada lagi dok meleleh plak . . Bangun balik , pegi toilet & hembus sekuat mungkin . . 

(err pengotor lah Mai nie ) HELLO !! Normal lah benda tue okay !! Kalo korang kat tempat Mai , korang mesti buat benda yang sama . . 

Haa batuk pun sama . . Bukan batuk je tau . . Bila batuk siap pakej muntah kahak lagi tau . . 

Memang tak larat tau nak ulang-alik pegi toilet tue walaupun depan bilik je toilet tue . . 

Semalam pulak , tiba-2 pergelangan @ joint kaki Mai sakit sebab cuaca terlalu sejuk (bukan gout ek) . . Memang nak menangis Mai rasa . . Nasib lah room mate tolong urutkan . . 

Suara pun dah lain nie . . Mai rasa macam suara Mai nie dah sengau pulak . . 

Memang busy semester nie sampai Mai tak sehat dibuat nya . . Dengan lab report lagi . . Assignment lagi . . Quiz lagi . . 

I CAN'T BREATH !! SOMEONE !! GIVE ME OXYGEN !! 

Err !! Kalau korang ada tag Mai join Segmen GA tapi Mai tak join , maaf ek . . Tadi Mai sempat join 1 segmen yang di tag . . Yang satu lagi memang tak larat sudah . . Nie pun menaip sambil mata hampir tertutup !!

Okay . . Doa kan Mai cepat sehat !!

End !!

nota butterfly :: hope Mai sehat esok sebab esok tamat sudah segmen Mailey + Hawa . .