Tuesday, 12 February 2013

Header Berubah Lagi ??

Salam Sejahtera !!



Yeay !! Mai tak ada keja nak buat so Mai ubah lagi header Mai . . 

Kenapa "Laboratory" ?? Sebab Mai sekarang study as Medical Laboratory + sekarang nie Mai suka pulak berkongsi tentang panyakit yang Mai dah belajar @ belum . .

Mai bukan nak menunjuk-2 tapi saja mencari kelainan kan . . 

Okay !! Kalau korang nak cari tentang penyakit , just klik navigation bar "Diseases" tue . . Mai akan senaraikan & berkongsi tentang penyakit kat situ :)

Hope di terima !!

End !!