Wednesday, 6 February 2013

Gua Dah Buang Widget Sidebar Yang Tak Patut !!

Salam Sejahtera !!

Hahhhaaaa !! Tajuk poyo betul lah koe nie Mai . . 

Tadi Mai chat dengan FerOz Othman . . Sape ek ?? Ala blogger yang GA dia baru je tamat tue . . Blogger popular tue !! Memang dahsyat lah kalau korang tak kenal beliau . .

Mai minta pendapat dia tentang blog Mai & dia kata tak balance . . I mean sidebar Mai lah . . 

So dengan bantuan beliau maka dengan ini beta buang widget yang menyemak tue !! 

Hakhak sayang senornya nak buang tapi bila di fikir memang tak perlu pun widget tue . . 

Mai rasa kalau Mai nak on9 , tak perlu nak buat status bagai lah . . kalau korang tengok entry Mai tersangkut kat dashboard @ BlogList korang tue , tandanya Mai on9 lah tue :)

Ada jugak Feroz bagi tuto untuk navigation tab tapi tak jadi pulak . . Pelik jadi nya (siap buat mata the rock lagi tadi)

Ahak !! Selamat Tinggal widget yang menyemak kat sidebar tue . . :)

PLUS !! 

Kepada pemenang GA Feroz tue , yang menang hadiah topup dari Mai , Mai bagi tempoh sampai Jumaat nie sebab minggu depan Mai balik kampung & kampung Mai tue jauh dari pekan so if korang tuntut selepas hari Jumaat , 18hb nanti baru Mai bagi nombor topup tue !! 

Ahaaakkkk !! Bak kata Feroz "biar lambat , asal selamat" . . -_-" apa kaitan ek ??

Okay !! Jangan ada perkataan "Sponser bagi hadiah lambat" ek !! Mai cepuk nanti kalo korang kata Mai macam tue . . 

Tuntut lambat so dapat pun lambat lah !!

End !!

nota butterfly :: kejam nya ayat Mai . . sorry ek if ada yang terasa !