Thursday, 21 February 2013

Domain Percuma 1 Tahun Dari AsiaHost

Salam Sejahtera !!

Setelah berlaku nya masalah yang melanda pengguna domain .my , kini AsiaHost bagi lagi domain percuma untuk semua :)

Janganlah banned AsiaHost pulak ek !! Support lah dorang *dulu pun koe hampir banned dorang*

Tipulah kalo Mai tak geram dengan masalah dulu sampai siap nak boikot konon nya tapi akhirnya Mai paham kenapa jadi macam tue . . 

Okay !! Jum baca announcement yang dorang ::

Dear All,

 We would like to announce a promotion of fast selling .my domain name FREE FOR 1 YEAR. This promotion valid for new registration only and renewal fees at RM85/year which is you only have to pay next year. We only apply this promotion for the first 300th customers or before 21st February 2013 at 3.00PM(GMT +8). Base on which one come first.

Please provide your full name and IC number upon registration. We will not responsible for any rejected domain registration due to incorrect registrant details.

You can make a registration at http://online.asiahost.cc/domainchecker.php by using this promotional code: myfreedomain

This promotion will be valid untill 21st February 2013 at 3.00PM(GMT +8). T&C applied.

* You may promote Asiahost Service through our affiliate and get paid 10% - 50% for Successfully Buy Hosting Service. For more details visit http://online.asiahost.cc/affiliates.php

Thursday, February 21, 2013

Ehem-2 !! Kalau korang tolong promote , korang akan dapat komisen tau . . Tengok kat sidebar Mai , ada yang "Butterfly Money Box" tue , Mai tolong promote jugak ek :)

End !!