Sunday, 3 February 2013

Cubaan Pertama Meng-Edit Blog

Salam Sejahtera !!

First of all, Mai nak bg tau yang Mai BUKAN ISLAM . . 

"Kenapa Mai tiba-2 bagi tau ek?"

Okay . . Macam nie . . Ramai yang drop komen kat blog Mai bagi salam . . Sorry dear ! Mai tak boleh jawab salam korang tue :)

OKAY !! BACK TO TITLE !!

Semalam Mai terjumpa . . Cehh !! Terjumpa !! Macam nie cerita nya . . Semalam ada kecoh lah sikit hal . . Antara Blog Tutttttt dengan pemenang . . Sponser tak bagi respon . . Pelik . . Ada juga sponser tak bagi respon . . Kes Mai pulak , pemenang yang tak bagi respon . . Sponser dok tunggu-2 . . Ish-2 !!

KEPADA PEMENANG 1st GA MAI ::

Kalau korang belum tuntun hadiah @ voucher , silalah tuntut sekarang . . Korang dah menang so amek lah hadiah !! Jangan sampai sponser mengamuk . . 

OKAY !! BACK TO TITLE !! AGAIN !! (merepek panjang pulak Mai ne)

Lepas pertemuan tue, adik nie tanya kalau dia guna skin okay tak ?? Mai kata okay je kalau adik pndai edit . . Sebab kalo bagi skin dekat Mai , memang Mai angkat kain puti say "I'm SURRENDER !" . . 

Then , Mai tawarkan diri untuk edit blog dia . . Dia pun setuju . . 

Tema dia minta is pink purple . . Okay dik !! Akak akan cuba yang terbaik . . Okay Mai syorkan denim template tapi semalam dok usha-2 code dia , Mai tengok dia guna Simple template . . Mai kata Mai kekal kan Simple template tue tapi godek-2 je . . She say okay . . 

Sebab pada Mai Simple template senang nak ngam dengan mana-2 code . .

Nie blog adik tue :: Nur Syazana 

Mai belum edit lagi sebab Mai guna blog kedua Mai untuk edit . . Tak mau kacau blog dia jap . . 

End !!

nota butterfly :: doakan Mai edit cantik-2 ek :) Menggigil jugak tangan nie walaupun Mai selalu main dengan code !!