Monday, 18 February 2013

Blog Review :: Pemenang Short Segmen

Salam Sejahtera !!

Maaf ek syg sebab lambat :) Nie lah terjadi kalau dah bertapak kat kampung . . Memang jadi anak kampung lah !! Ehee !! Nak-2 lagi room mate Mai datang kampung Mai . . Memang berhabuk habis lah blog nie . . Tak sempat gua nak jenguk :P 

Okay !! So here the review ::

Pendapat Menarik ::
 
Komen :: Mai pernah review blog Iema nie . . Tapi tak ingat lah GA @ Segmen sape sebab rajin sangat jadi sponser :) Blog Iema nie bertemakan warna peach . . Loading pun boleh tahan . . Blog Iema juga sudah bebas dari lagu . .Gud !! Kata rabak telinga selalu dengar :P . . Sidebar tersusun dengan bagus . . Tak ada widget yang tak perlu cuma Iema kan dah letak widger follower kan so tak perlu letak button follow tue . . Macam mengganggu pemandangan je . . Ehee !! Soe ek yunk :)
 
 

Pendapat Senget ::
 
Komen :: Nie first time jejak kaki kat blog Raihanah . . Tengok header dia , sweeeeettt !! Ehee !! Cute je couple tue :) Mai suka blog Hanah nie . . Simple je . . Tak crowded dengan widget-2 yang tak perlu . . Sidebar tersusun je . . Bertemakan biru pink . . Jap ?? Baru 19 lah kan tahun nie ?? Adik Mai rupa nya :) Blog nie juga bebas dari widget-2 yang merimaskan macam salji yang tak pernah cair @ bunga tak pernah layu @ hujan tak pernah berhenti :) Btw, keep blogging dear :)
 
Pendapat Cute ::
 
Komen :: "Kite Geng" Ehee !! Ayat yang selalu Hawa guna . . Mai dengan Hawa memang geng walaupun hanya berkenalan di alam maya je . . Mana tau esok kite jumpa kan :) Okay ! First time review blog Hawa . . Hawa nie juga pandai buat cursor . . Banyak dah yang dia buatkan cursor . . Mai pun guna cursor dari dia :) Dulu hawa guna blog skin tapi sekarang dia tukar kepada denim sebab ada Anon yang Annoying tue kata Hawa ciplak @ kata blo Hawa nie same dengan someone . . Cian Hawa . . Sabar ek !! :) Sidebar juga tersusun dengan kemas . . Tak crowded + no widget yang menyemak kan mata Mai . . Keep blogging dear !! Kita kan geng !!

Okay !! Tue je review untuk pemenang Short Segmen Mai :) TQ sebab join . . 

End !!