Monday, 28 January 2013

Senarai BlogList Tetap Mailey :)

Salam Sejahtera !

Today mood not to happy & not to sad . . 

Hari ke 3 tak dapat view my own blog . . Sedih sangat sebab tak dapat tengok sape yang tinggalkan jejak kat ShoutBox . . 

Once again, so soooooooorrryyyyy ek korang . . Not my fault but Mai tak dapat tukar DNS broadband Celcom nie sebab LOCKED . . Korang tau kan . . 

Okay !! Nie senarai tetap BlogList Mai . . Mai tak kan ubah bloglist nie sebab dorang dah jadi penghuni tetap . . 

Senarai Blog ::

1. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com 
 Kenapa dorang ek ??

Okay Mai pilih dorang berdasarkan ::

1. Rajin drop komen kat Comment Box/ShoutBox.
2. Sudi FOLLOW Mai.
3. Rajin menolong Mai secara langsung/tidak langsung
4. Blog yang kemas.
5. Rajin memberi semangat kat Mai.
 Korang nak jugak jadi penghuni tetap BlogList Mai ??

Boleh jerrrr . . Penuhi semua syarat-2 kat atas tue . . Senang je lah . . Kalau dorang boleh buat , kenapa korang tak boleh ?? Dorang semua tue blogger otai tau . . Senior-2 Mai semua tue . . Rajin dorang tolong blogger newbie macam Mai nie . .

End ! !

nota butterfly :: walaupun blog tak dapat di-view oleh owner nya sendiri (Mailey) tapi Mai tetap post entry . . banyak jugak entry yang tertangguh untuk di-publish kan sebab Mai tunggu domain dot my dah okay baru Mai publish ek . . TQ kerana sudi menunggu :)