Thursday, 17 January 2013

Nie Nak Bagi Mai Semangat @ Nak Downkan Hasil Kerja Mai ??


Salam Sejahtera ! !

Dok belek2 Published Comment & buka la Spam . . Pas tue tengok banyak jugak komen yang tercampak kat Spam . . 

Ada dua tiga komen yang okay tapi ada dua komen dari Anonymous nie macam nak down kan hasil kerja Mai . . 

Jum baca apa komen dorang ::

(yang nie Mai maseh boleh terima sebab nie macam bagi semangat kat Mai . .TQ Anonymous)


maksud nya :: anda dalam realiti webmaster yang cemerlang. Laman web loading halaju adalah menakjubkan. Ia seolah-olah bahawa anda melakukan apa-apa yang unik helah. Selain itu, kandungan karya. anda telah melakukan proses yang indah dalam perkara ini !

(yang nie Mai x puas hati dia boleh kata title Mai macam plain !! Sentap gila !)


maksud nya ::  Saya percaya segala-galanya diterbitkan adalah sangat logik.
Walau bagaimanapun, berfikir tentang ini, andaikan anda terdiri tajuk catchier?
Maksud saya, saya tidak akan untuk memberitahu anda bagaimana untuk menjalankan blog anda, tetapi bagaimana jika anda menambah tajuk yang menarik orang perhatian? Saya maksudkan "Masukan Lagu Dalam Blog Part 1" adalah agak kosong. Anda patut untuk mengintip di halaman rumah Yahoo dan tengok bagaimana mereka membuat tajuk artikel untuk merebut penonton untuk membuka pautan. Anda mungkin cuba menambah video atau pic yang berkaitan atau dua untuk merebut orang yang teruja tentang apa yang hendak dikatakan. Pada pendapat saya, ia mungkin membawa laman web anda sedikit lebih menarik.

My title plain ?? Hurm it's my way so don't just simply judge me . . I know what I'm doing . . Btw , TQ . . I appreciate ur comment !

Serius ! Jujur Mai betul2 rasa down sekarang . . Maybe cara Mai taip ayat x setanding dengan blogger yang dah femes ye . . Every person have their own way . .

Cara dia taip pun x berapa betul . . "adding a video or a related pic or two" . . "or two" ?? It BOTH lah ! ! Not two ! ! Kata dulang , paku serpih , kata orang , dia yang lebih !

If u was Malaysian , tak payah nak Inggeris sangat lah ! !

End !

nota butterfly :: don't simply judge me if u don't know me !