Saturday, 19 January 2013

Kisah Seram UITM Lendu

Salam Sejahtera ! !

Tengok title tue bukan nak buat cerita tapi sekarang kisah yang terjadi tue dah jadi trend kat laman sosial Facebook & Twitter . .

Buka je twitter & tengok ada jugak yang memperlekehkan apa yang terjadi tue . . Ada juga yang kata benda tue hanya sekadar rekaan konon nak publisity murahan . . 

Mai bukan nak percaya 100% lah tapi Mai tumpang simpati apa yang terjadi . . Kesian der kat dorang . . 

Jum tengok tweet pasal UITM Lendu tue ::



Mai sempat lagi ber-twitter dengan dorang . . 


Ada jugak yang memperlekehkan apa yang terjadi kat situ ::
 


Siap minah nie buat lawak bodoh lagi pasal UTIM Lendu ::
 
 

 Yang nie memang x boleh blah . . Lawak x bertempat ::


Dan ada jugak yang mendoakan kesejahteraan student kat UITM Lendu ::


Semoga apa yang terjadi kat situ hanyalah sementara je ek . . Dan semoga Tuhan sentiasa melindungi pelajar kat situ . . Hanya Dia saja yang tahu kebenaran . . 

TAKE A NOTE :: kepada yang x mengalami nya tue , jangan dok buat cerita konon dorang nak kan publisity @ nak trend @ whatever . . Kalo korang kena , baru korang tau langit tue tinggi @ rendah ! !

End !