Sunday, 13 January 2013

Domain dot my Dah Lulus !


Tadi dok sedih2 je bila tengok blog views Mai jatuh merundum ! Hoho ! ! TQ kak Niexzha , Izza Sakura & Budak Kampung sebab support Mai :)

Tak tahu nak buat apa so gatal tangan nak buka yahoo email DAN DOMAIN DOT MY DAH LULUS ! !



Alah domain je kot . . Riak sangat Mailey nie . . EHEM2 ! ! Sedara ! Bukan senang tau nak dapat domain free tau . . 

TQ Cokolateyes ! ! 

Tapi kan . . . boleh ke Mai guna domain tue sekarang sebab GA Mai tengah berlangsung ?? Bukan apa , nanti kalau main dah guna domain dot my tue , automatik link blog Mai akan berubah . . Takot nanti peserta GA x dapat cari blog Mai sebab dah bertukar link . . 

TAK PE LAH ! Mai akan guna domain tue lepas GA Mai & semua Segmen @ GA yang Mai join tamat ek . .

Bukan berlagak lah tapi x nak susahkan orang cari blog Mai nt sebab dah bertukar link lah ! 

Hope korang paham ek ! 

End !