Monday, 14 January 2013

Blog Mai Tak Ada Buat Entry Tue Lah !!!!!

Salam Sejahtera ! !

Straight to the point ! Tadi dok tengok apa yang orang cari kat blog Mai & ada yang Mai okay lah & ada yang annoying gila ! 

SEBAB ! Yang dorang cari tue pelik2 betul ! ! Jum tengok apa yang dorang cari . . Yang Mai tandakan merah tue memang tak mauk akal kalau Mai nak buat entry ! !



Askar bodoh ?? WHAT THE F*** ! (soe if terkasar) Blog Mai & Mai sendiri belum hilang waras untuk buat entry seBODOH awak tue ek ! Panas panas ! ! Dady Mai askar tau ! Kalau Mai dapat mahluk Tuhan tue , Mai cincang2 & lenyek2 jadi belacan ! ! Geram nie !

Cara-cara perempuan nak bermanja ?? OMG ! Benda tue pun korang nak cari ke ?? Walaupun Mai dah 21 tapi itu kisah under 18sx punya cerita lah ! ! Mai tak buat entry kotor tue ! 

Haishh ! Nie lagi sorang ! Nak bermanja dengan pakwe pun nak cari tips ke ?? Hadoi ! Sayang oi ! Kalau nak bermanja , bukan dengan pakwe tapi dengan SUAMI ! Percuma dapat dosa + penyakit nanti tau ! 

Cara nak pikat lelaki tua ?? Geleng kepala je Mai tengok apa yag korang cari kat blog Mai nie . . Awak awak ! Malaysia nie dah kepupusan lelaki bujang ke ?? Mai rasa masih banyak laki bujang + kacak kat Malaysia nie . . Apa lah yang special sangat lelaki tua kan . . SECOND HAND DER ! ! Memang pengalaman banyak tapi at least cari yang masih bujang ! Jangan sampai suami orang pun awak kebas ! 

Geram sangat nie ! ! Huh ! Rasa nak pukul2 je orang yang tak senonoh tue ! !

Hope dapat jadi pedoman tau :) 

End !