Sunday, 27 January 2013

BERIBU MAAF MAILEY PINTA KEPADA SEMUA BLOGGER :(

Salam Sejahtera ! !

Mai dah cuba banyak kali untuk pulih kan keadaan tapi still tak dapat access my own blog . . 

Mai dah buntu nak buat apa . . 

Maybe sebab Mai guna broadband so that's why lah tak dapat tukar DNS tue . .

Bila Mai klik okay , mesti kuar nie ::


Mai betul-2 dah tak tahu nak buat apa lagi . . 

Mai dah try tukar tp benda alah nie keluar jugak ! !

Banyak kali try tau :(

Kalau korang can access my blog , drop komen korang kat Comment Box jelah ek . . 

Nanti Mai try lg dengan guna Wireless pulak . . If still cannot jugak , nanti Mai cari tuto untuk tukar kepada domain dot com . . 

TQ kak Niexzha sebab suda stay up late sebab nak tolong Mai . . 

Tanya merata-2 tapi yang tolong , kak Niexzha jugak . . One of my fav Senior Blogger ! ! :)

Okay . . That's it for today . . 

End :(

nota butterfly :: mood down sangat-2 ! ! hmx ! ! :'((