Friday, 18 January 2013

Baru Mai Perasan . . . Hadoi ~~~

Salam Sejahtera !!

Dah berabad-abad + berzaman-zaman Mai buka blog tapi baru perasan . . 

Apalah Mai nie ! !

Tapi kan apa yang Mai baru perasan ek ??

Sebelum tue korang kenal x follower yang Mai hightlight bawah nie ::

 
Nama dia Sa Mic kan ?? Mula-2 memang Mai abaikan je tapi gatal tangan nak buka . . Bila Mai buka , baru lah Mai tau siapa di sebalik nama Sa Mic tue . .

Jum terjah ::


Apa ? ? Belum jugak tau sapa ?? Okay . . Ccer tengok bawah nie pulak ::


Haa ! ! Dah kenal kan ?? 

Hari tue dia tempek kan tuto Mai & now dia follow Mai pula . . Best nye ada blogger macam nie . . Walaupun follower dah beribu tapi still follo newbie macam Mai nie :)

Arigato Gozaimahita Cik Lisa ! !

End ! !

nota butterfly :: dah terkenal tapi jangan sombong . . be like Cik Lisa . .