Thursday, 17 January 2013

Arigto Gozaimashita MerepekGila :)

Salam Sejahtera !

 (gambar ini tiada kaitan dengan entry ini mahupun yang sedang baca entry nie @ yang telah meninggal . . sekian, terima kasih :P )

I won't give up ! ! Even if the star they burn ! ! 

Ehem2 ! ! Ter-emo lak pagi2 nie . . Ehekkk ! ! Kenapa tiba2 Mai cakap TQ kat MerepekGila ??

Btw, who MerepekGila ?? Kalau korang kenal Lyssa Faizureen , (betul ke ejaan nie ek) korang mesti kenal MerepekGila @ Cik Lisa nie . . 

TAPI MerepekGila @ Cik Lisa nie bukan Lyssa ek . . Nama dorang je hampir sama tapi dua orang yang berbeza . .

Melalui penyelidik kan Mai lah (macam polis pulak) Cik Lisa nie maybe bawah umur Mai sebab dekat about dia taip umur dia 15 tahun tapi x tau lah tahun bila punya entry tue sebab Mai main baca je (apalah koe nie Mai)

Boleh dikatakan Cik Lisa nie senior Mai lah . . Even dia bawah umur Mai . . 

Okay back to title ! ! 

Semalam dok main Listen,Listen,Listen dengan classmate Mai kat Facebook , tergerak lak hati nak buka Referring Sites . . Buka punya buka & MerepekGila ada terselit kat situ . . Tak caya ?? Jum tengok ::

klik utk tengok lebih jelas :)
Lepas tue , Mai pun klik lah tengok apa yang dorang tengok melalui Cik Lisa nie . . Buka punya buka + tunggu punya tunggu (sebab line slow) 

Taaadaaaaaa ! ! Jum tengok ::

 
 Tuto Mai tertempek kat entry dia lah ! ! Rasa macam nak jerit je ! ! Hepy sangat2 ! ! 

Mai x sangka Cik Lisa sudi tempek kan tuto Mai tue kat entry dia . . Walaupun Mai rasa tuto Mainie x sehabat tuto Innanie Ariffin . .

Walaupun dia ada buat tuto jugak tapi dia still tempek kan tuto Mai . . 

Btw, kepada sesiapa yang masih belum paham tentang domain dot my nie , bloh rujuk entry Cik Lisa . . Klik >sini . . . sini<

Once again ! Arigato Gozaimashita MerepekGila @ Cik Lisa :)

End !