Saturday, 26 January 2013

Aku Betul-2 Benci Dengan Minah Nie !!

Salam Sejahtera !

Tengah panas bin hot nie . . Baca 1 entry kak Uzu tadi buatkan Mai marah gila-2 !! 

Korang kenal tak minah sesat bawah nie ::


Dulu pompuan bodoh nie penah HOT kat Malaysia sebab dia hina Allah . . 

Perrgghhhh Mai yang bukan islam pun bengang dengan pompuan nie ! ! Bilalah dia nak bertaubat nie . . 

Jum tengok antara status post dia kat Facebook ::

Tapi sebelum tue Mai nak tunjuk yang nie ::


Kau Christian ke mak cik ?? Woi ! ! Jangan gunakan agama lain untuk hina agama kau sendiri lah ! ! Mai baca , ramai yang tersalah anggap yang Christian suka mengutuk agama Islam tapi sebenar nya Christian is not like that . . Jesus never teach us to hina other religion but be friends with other religion . . Harap korang paham ek . . Kalau kau nak murtad sekali pun , aku tak kan anggap kau sedara sesama Christian ! ! Puuiiihhhh ! !

Jum tengok balik post status dia (geram nie) ::



Mengucap lah wahai mak cik . . Jum tengok lagi ::


Hek eleh ! ! Mak cik nie boleh bangga pulak . . Kau maybe terlepas hukuman dunia tapi akhirat nanti , kau tak kan terlepas punya lah ! ! Jum tengok lagi ::

Hmm no komen sebab mak cik nie dah jauh tersesat . . 

Mai berharap jika suatu hari nanti Tuhan buka pintu hati dia , tak kesah lah dia nak ikut agama mana-2 pun . . 

Btw, mak cik nie ada buka group kat Facebook . . Mai tak larat nak print screen post status dia . . Korang tengok lah kat > SINI <

End ! !

nota butterfly :: moga dia bertaubat cepat-2 . .