Sunday, 23 December 2012

Segmen : Aku dan Blog

Salam Sejahtera ! !

Mai kena tag semalam tapi baru hari nie aku buat ! !

Bukan apa, line tenet slow sangat sampai loading pun macam siput sedut je :P


Simple je banner dia kan ! !

-_-' Soe Paly ! ! Mai baru join hari nie . . 

Jum klik banner simple mimple tue ! !

Tentang Mailey :

Nama saya Mailey Jayley . . Stay kat Kuching, Sarawak sekarang . . Mailey sekarang belajar kat Segi College . . Mailey ambek course Medical Laboratory Technology . . Susah jugak course Mai tue ! Sampai Mai pening kepala tau :) Mai suka hang out dengan kawan2 kat area Kuching :)

Kenapa Mailey Buat Blog :

Mailey buat blog dah lama tapi sekarang baru bergiat aktif . . Mai buat blog sebab semua apa yang Mailey buat Mai dapat post dekat blog nie . . Mailey juga dapat kenal semua rakan blog dari seluruh Malaysia . . Mailey juga dapat tambah ilmu . . Tue je kot ? Ahak :)

End !