Tuesday, 18 December 2012

Memancing Bersama Mailey

Salam Sejahtera korang ! !

Fuhh ! Lewat Mailey bangun hari nie ! Selalu awal dah bangun menghadap lappy nie . . Tapi hari nie lewat pulak . . 

Ahak title ! ! Dah macam cerita tv je kan tajuk ebtry Mailey nie ! Semamlam tengah Mailey BW kat semua peserta Segmen & GA yang Mailey join , Mailey tengok family  Mailey bersiap tapi x tau lah dorang nak pergi mana . . Lepas tue mumy tanya nak ikot ke x ? Mai pun tanya lah nak pergi mana . . Then mumy cakap nak pergi mancing . . Mai pun dengan happy nye kata "NAK IKOT!!" Semangat tau ! ! Bukan selalu kan dapat ikot . . 

Jum tengok pic yang Mai sempat snap !

si kecik nie pun tgk kmi bersiap

oppsss ! !

my mumy n my dady
DAH SAMPAI ! ! tp nie sign board je
pergi mancing ye bang ! ! my ahdek nie !
cousin mai
otw to jeti

buka jgn tak buka dady

cari jgn tak cari

peace ! ! (bosan time nie)
 Lepas tgkap pic nie terus hujan tau ! ! Maybe hari terkejut kot tgk Mai pg mancing ! ! :P Time hujan tue kami tggu kat pondok yang ad kt situ . . Lepas hujan berhenti , kmi pg lagi ! !

Hoi ! ! tgk pancing kau tue lah !

Potong jgn tak potong !

dady pasang umpan !

Baling dady ! ! Go dady Go !

umpan sotong !

Me n mumy !

suluh jgn x suluh !

tggu pancing ye bang ! ahak !

my second ahdek !

tidur ke ap ??

mumy & dady !

jauh termenung ye !

merenung masa depan kot !

eh ! tukar pose plak !

tgk UFO kot !

Hakhak ! ! Busy cari lagu nie !

:P

Hoi ! ! Mai x perasan pun bila pic nie snap !

balik ! !
 Tue je pic yang Mai sempat snap ! Tp best la walaupun x dpt ikan ! 

End !