Wednesday, 19 December 2012

Macam Mana Nak Hapuskan "Word Verification"



Salam Sejahtera Korang ! !

Tengah nak balas @ drop komen dekat blog Si Anu tue , klik "Publish" ! Tiba-tiba ada pop-up keluar suruh masukan word yang tertera ! ! Perghhh ! ! ANNOYING gila beb ! ! Mailey pun tak suka benda tue ! ! Tak salah pun kalau nak guna tapi pada Mai benda tue merimaskan je ! (maaf kalau ada yang terasa tau !

Okay ! Saya budak baru so saya mana tau nak lupuskan benda alah tue ?! (janganlah marah Mailey) Meh sini dok diam2 ! ! Mailey nak ajar korang macam mana nak hapuskan benda tue !

1, 2 , 3 , , , , Start ! !

1. Log in blog korang dulu . . 

2. Dashboard > Setting > Post and Comment > Show Word Verification 


3. Ada keluar macam gambar kat atas tue kan ? Okay ! Klik No 

4. Lepas klik , klik Save Settings !

5. DONE ! !

End !