Friday, 21 December 2012

Kenapa Mailey tak join GA & Segmen lagi ?

Salam Sejahtera Korang ! !

Pergghh ! ! Panjang nya title ! Okay kenapa ek ? ? Mailey dah bosan ke ? Ke Mailey dah dah popular so mula sombong tak nak join ? ?

Semua soalan + jawapan korang tue salah lah dear ! !

Bukan Mailey dah mula sombong @ berlagak tapi sekarang Mailey sibuk cari sponser untuk 1st GA + sekarang Mailey pun ada buat segmen . . (segmen apa ?? Tak tau pun ?) Ek ?? Tak tahu ?? Sadis nya bunyi ! Sentap 60 saat dengan korang ! :P 

Meh klik > Segmen : Review Blog By Mailey Jayley < ! ! Cepat2 ! 10 hari je tau segmen nie !

Ehem2 ! ! Jadi promoter sekejap ! :P Okay kembali kepada title ! ! Sekarang kan dah nak dekat Christmas so Mai busy tolong makcik & sedara buat kueh + biskut ! 
 
TAPI ! Untuk segmen Mai tue , Mai akan concentrate habis2 lah sebab Mailey akan review SEMUA blog korang tau ! :P 
 
Okay lah ! Tue je nak bagi tau ! 
 
Hope korang paham tau :)
 
End !