Monday, 9 April 2012

aku lulus !!! yaayyyy !!!

yahhhh yayayayayyyyyyyy !!! AKU LULUS EXAM !! hahahah hari nie aku rase happy sgt2 sbb aku lulus exam !! org pertama aku kol is my mum n my dad !! hahha next is my polar bear !! heeee !! aku da bukti kn yg aku bleh wt !! hehehe new subject LABORATORY MATHEMATIC , HISTOPATHOLOGY 1 , BIOCHEMISTRY 1 N IMMUNOLOGY !!! caya lah !! x ad ap dpt aku describe my happiness today .. aku hanya mampu bersyukur pd TUHAN yg aku lulus .. even time exam aku mcm ssh skit wt tp aku ttap cube .. an the result aku lulus .. my mum tnye ap yg aku nk sbgai hadiah n aku ckp "iPAD!!" hehe but the truth my mum n my dad da bg byk bnde da .. n aku asyik sakit kn hati dorg je dlu .. hehe bese la ank mnja la kte kn .. tp aku x nk ap2 pon .. aku akn study n aku akn pasti kn yg aku kn bwk dorg time aku graduate nt .. aku nk dorg tgk aku graduate .. huhhh !! THANKS GOD ..  ok !! thats all .. c ya again !! bubyeeeeeee !! ^_^